Αθλητικά


Μια νέα ομάδα έρχεται στον Κυπριακό αθλητισμό
Μια νέα ομάδα έρχεται στον Κυπριακό αθλητισμό

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Ομόνοια με την Λευκοθέα Λατσιών για συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας ομάδας γυναικών. 

Το TvOne News επικοινώνησε με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα θα καταλήξουν σε συμφωνία. 

Η αρχική σκέψη ήταν να δημιουργηθεί γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας όμως υπήρξε προσέγγιση από πλευράς Λευκοθέας για να δημιουργήσουν μαζί μία νέα ομάδα. Οι άνθρωποι της Λευκοθέας έστειλαν επιστολή με τους δικούς τους όρους για να γίνει η συμφωνία, όμως στην Ομόνοια δεν ήταν σύμφωνη με αρκετά από αυτά που ζητούσαν. 

Έγιναν κάποιες αλλαγές από πλευράς Ομόνοιας και πλέον φαίνεται ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι και αναμένεται τις επόμενες μέρες να πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία. 

Όπως μας ενημέρωσαν,,όσες κοπέλες αγωνίζονταν στην Λευκοθέα και επιθυμούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την νέα ομάδα τότε θα βρίσκονται στο ρόστερ. Ευπρόσδεκτες φυσικά είναι και κοπέλες από άλλες ομάδες. 

Top News