Κύπρος


Νέα υπόθεση κακοποίησης ζωών καταγγέλλει φιλοζωική οργάνωση
Νέα υπόθεση κακοποίησης ζωών καταγγέλλει φιλοζωική οργάνωση

Νέα υπόθεση κακοποίησης ζώων έχει ενώπιον της Αστυνομία μετά από καταγγελία φιλοζωικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVOneNews.com.cy κτηνίατρος οποίος άλλαξε χώρο εργασίας  φέρεται να άφησε  δυο σκύλους αβοήθητους  στον παλιό χώρο όπου στεγαζόταν το κτηνιατρείο του .

Κάτοικοι οι οποίοι διαμένουν κοντά στο παλιό ιατρείο του εν λόγο κτηνίατρου,  κατήγγειλαν σε φιλοζωική οργάνωση το περιστατικό. Μέλη της οργάνωσης έσπευσαν το προηγούμενο  Σαββάτο στο σημείο όπου εντόπισαν τα σκυλιά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δυο τετράποδα ήταν μόνα  χωρίς φαγητό και νερό ενώ στο χώρο υπήρχε έντονη δυσοσμία και ακαθαρσίες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία με τον ιδιοκτήτη του κτηνιατρείου να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά είναι δικής του ιδιοκτησίας και ότι τα φρόντιζε ενώ όπως ανέφερε δεν εγκατέλειψε τα τετράποδα. Πάντως τα δύο σκυλιά μεταφέρθηκαν από το σημείο.

Εξ άλλου όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καταγγελία έγινε και στο Δήμο της περιοχής όπου εδρεύει το κτηνιατρείο καθώς η έντονη δυσοσμία προκαλούσε προβλήματα σε όσους διέμεναν κοντά στο ιατρείο.

Πάντως στις έρευνες που ακολούθησαν τόσο από την Αστυνομία όσο και από το τις υπηρεσίες του Δήμου δεν εντοπίστηκε κάτι το μεμπτό.