Νέες απολαυστικές προτάσεις από τη McVities
Νέες απολαυστικές προτάσεις από τη McVities

Η McVιties, πρωτοπόρος στην κατηγορία της, μας παρουσιάζει τα νέα McVities Digestive Thins, μια υπέροχη λεπτή και τραγανή εκδοχή του αγαπημένου κλασικού μπισκότου digestive original, για τις δικές μας ξεχωριστές στιγμές.

Είναι δύσκολο να αντισταθείς στα McVities DigestiveThins! Το υπέροχο νέο μπισκότο thins προσφέρεται σε ισορροπημένες αναλογίες μπισκότου με επικάλυψη υπέροχης σοκολάτας για ξεχωριστές απολαυστικές γεύσεις. Σε τρεις υπέροχες προτάσεις με σοκολάτα γάλακτος, μαύρη σοκολάτα και σοκολάτα γάλακτος με καπουτσίνο, τα Digestive Thins είναι η νέα μας λατρεία!

Η McVities, η μεγαλύτερη βιομηχανία μπισκότων στην Αγγλία, μας παρουσιάζει επίσης τις νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις μπισκότων σε εορταστικές συσκευασίες. Υπέροχες προτάσεις για δώρα και κεράσματα, ιδανικά για να συμπληρώσουν τα δώρα της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα προϊόντα McVities διανέμονται στην Κύπρο από την Tryfon Tseriotis LTD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο, που σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές. 

2-KJHjp.jpg
4-qB4Mx.jpg

3-IuW6C.jpg