Αθλητικά


Ο Άνχελ Γκόμες Ρουίζ βρήκε Ισπανό προπονητή για την Ομόνοια;
Ο Άνχελ Γκόμες Ρουίζ βρήκε Ισπανό προπονητή για την Ομόνοια;

Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι έτοιμος να αναλάβει την Ομόνοια και περιμένει να πάρει την έγκριση των μελών στην Καταστατική Γενική Συνέλευση και μαζί με την διοίκηση Λώρη Κυριάκου να αρχίσουν επίσημα δουλεία για τον προγραμματισμό 

Ο Σταύρος Παπασταύου πάντως δεν περιμένει την επόμενη μέρα της Γενικής Συνέλευσης και ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τον 41χρονο Ισπανό τεχνικό διευθυντή Ρουίζ Άνχελ Γκόμες ο οποίος από το 2012 μέχρι το 2016 ήταν στην Εσπανιόλ, ενώ παλαιότερα εργάστηκε στις Ιντεπεντιέντε και Μπαρσελόνα Εκουαδόρ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του που μεταδόθηκαν στο αθλητικό δελτίο του TVONE, o Άνχελ Ρουίζ έχει επιλέξει και τον νέο προπονητή της Ομόνοιας, ο οποίος είναι και αυτός Ισπανός. Ήδη, οι δύο τους έχουν κάνει και μια προεργασία όσο αφορά το υπάρχον υλικό της ομάδας ενώ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με πέντε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, πάνω στους οποίους θα βασιστεί το νέο, πράσινο ρόστερ. 

Όλα αυτά θα προχωρήσουν αν η πρόταση του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου πάρει το πράσινο φώς στις 29 Μαίου στην Καταστατική Γενική Συνέλευση, απο τα μέλη. Αυτή την στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν ο Κυπροαμερικανός επενδυτής φαντάζει ως το φαβορί για να αναλάβει την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.