Κύπρος


Ο κτηνίατρος της κλινικής – κολαστήριο απαντά στο TVONE για όσα του καταλογίζουν
Ο κτηνίατρος της κλινικής – κολαστήριο απαντά στο TVONE για όσα του καταλογίζουν

Οι άθλιες συνθήκες σε κτηνιατρική κλινική στο Δάλι, είδαν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες.

Εκεί όπου τα ζώα τα οποία φιλοξενούνταν βίωναν μια πραγματική κόλαση.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή «Πρωινά Νέα» του TV ONE, ο ιδιοκτήτης της κτηνιατρικής κλινικής, έδωσε τον ισχυρισμό, ότι υπήρξε διάρρηξη στο χώρο του, καθώς και δολιοφθορά, αναφέροντας ότι η κλινική έχει 4 μήνες που έκλεισε. 

Όπως ισχυρίζεται ο Μάνος Ολύπμιος, ιδιοκτήτης της κλινικής, τα δυο σκυλιά, δεν ήταν στον χώρο, καθώς τα είχε δώσει σε κάποιο άλλο άτομο, το οποίο θέλοντας να τον πλήξει, εξαιτίας προσωπικών διαφορών που είχαν, αφού διέρρηξε τον χώρο, τα πήρε πίσω στην κτηνιατρική κλινική.

Κληθείς να δώσει απαντήσεις για την άθλια κατάσταση που επικρατούσε στην κλινική και που είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, με το αποξηραμένο αίμα και τα κόπρανα να κείτονται στο πάτωμα, ο κ. Ολύμπιος, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει ιδέα για το τι συνέβη. 

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ίδιος επισκέφθηκε το κτηνιατρείο το προηγούμενο βράδυ για να το δείξει σε ενδιαφερόμενο αγοραστή και ο χώρος ήταν καθαρός, αφήνοντας να νοηθεί ότι αυτοί που κουβάλησαν τα σκυλιά, κουβάλησαν και τα περιττώματα και διαμόρφωσαν την κατάσταση που είδαμε στις εικόνες.

Το κτηνιατρικό συμβούλιο τοποθετείται για τα σοκαριστικά ευρήματα σε κτηνιατρείο στο Δάλι

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο Πρόεδρος του Κτηνιατρικού συμβουλίου Ανδρέας Αρτεμίου, ο οποίος, ανέφερε, ότι  πρόκειται για μια εγκαταλελειμμένη κλινική, η εικόνα της οποίας δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα παροχών από τους ιδιώτες κτηνιάτρους στην Κύπρο. Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει. 

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αποκάλυψε πριν από καιρό σε δημοσίευμα του το TVOneNews.com.cy η εν λόγο κλινική μόνο φιλόξενη για τα ζώα δεν ήταν καθώς όπως καταγγέλθηκε από φιλοζωικές οργανώσεις κτηνίατρος φαίνεται ότι άφησε δύο σκύλους και μια γάτα μόνα και αβοήθητα   στον χώρο όπου στεγαζόταν το ιατρείο του.

Μετά από νέες καταγγελίες, τόσο η Αστυνομία όσο και οι φιλοζωικές οργανώσεις έσπευσαν εκ νέου στο ιατρείο όπου εντόπισαν δυο σκυλιά το ένα νεκρό  και μια γάτα τα οποία είναι ιδιοκτησίας του κτηνιάτρου. Τα ζώα παραλήφθηκαν και βρίσκονται σε καταφύγιο ενώ στο νεκρό σκυλί θα διενεργηθεί νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Εξ άλλου όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε παλαιότερα έγινε καταγγελία και στο Δήμο της περιοχής όπου εδρεύει το κτηνιατρείο καθώς η έντονη δυσοσμία και ο ήχος από τα ζώα προκαλούσε προβλήματα σε όσους διέμεναν κοντά στο ιατρείο.


Top News