Αστυνομικά


Ο Σήφης που έγινε «Νίκος» και οι προθέσεις των κατοχικών «αρχών»
Ο Σήφης που έγινε «Νίκος» και οι προθέσεις των κατοχικών «αρχών»

Στα χέρια των κατοχικών αρχών βρίσκεται από την Τετάρτη ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως Σήφης με το ερωτημα πλεόν που τείθεται να είναι κατά πόσο θα παραδοθεί στις αρχές της Δημοκρατίας.

Διβάστε επίσης: «Διάταγμα» μιας μέρας στο Σήφη στα κατεχόμενα

Υπενθυμίζουμε ότι στην κατοχή του Σήφη βρέθηκαν δύο όπλα και 100 σφαίρες, ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση έκανε αναφορά σε ανακοίνωση του και «Υπουργός Εξωτερικών» του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι, στην οποία αναφέρεται ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου, έκδοσης κρατουμένων, τις ενέργειες ενάντια στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και της τρομοκρατίας και άλλα παρόμοια μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς να περιμένουμε την επίτευξη λύσης.«Όλες οι πλευρές θα πρέπει να έχουν ανάγκη αυτή τη συνεργασία. Αυτό δεν ισχύει σήμερα σε όλα τα θέματα. Ωστόσο υπάρχουν κάποια θέματα όπου η συνεργασία είναι απαραίτητη να γίνει, για παράδειγμα ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία ή την έκδοση κρατουμένων» αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Ο Σήφης αναμένεται πάντως σήμερα να προσαχθεί εκ νέου στο λεγόμενο δικαστήριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο για ανανέωση της κράτησης του. Από πλευράς τους οι κατοχικές αρχές δεν δείχνουν πρόθεση πάντως να παραδώσουν τον Σήφη στις αρχές της Δημοκρατίας.

Top News