Αστυνομικά


Οδηγοί προσοχή - Εργασίες στο οδικό δίκτυο
Οδηγοί προσοχή - Εργασίες στο οδικό δίκτυο

Εργασίες θα πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, με την Αστυνομία να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς. 

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις συστάσεις και τις οδηγίες τους.

Συγκεκριμένα, στο δρόμο Λαζανιά – Μαχαιρά, στην Κοινότητα Λαζανιάς, επαρχία Λευκωσίας, συνεχίζονται οι οδικές εργασίες, λόγω των οποίων δεν είναι εφικτή η διέλευση για μεγάλα τουριστικά λεωφορεία και μεγάλα φορτηγά οχήματα, αφού στο σημείο των οδικών έργων, ο δρόμος στενεύει λόγω μερικής αποκοπής του.

Καλούνται οι οδηγοί τέτοιων λεωφορείων και φορτηγών οχημάτων όπως χρησιμοποιούν το δρόμο Πέρα Ορεινής – Καπέδων – Μαχαιρά για τις διακινήσεις τους από και προς Μαχαιρά.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.