Αστυνομικά


Παραδίδεται ο φάκελος της υπόθεσης για τη σύλληψη γυναίκας ποδοσφαιριστή
Παραδίδεται ο φάκελος της υπόθεσης για τη σύλληψη γυναίκας ποδοσφαιριστή

Στο Γενικό Εισαγγελέα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί ο φάκελος της υπόθεσης για τη σύλληψη της γυναίκας του ποδοσφαιριστή της Δόξας Λουίς Κάρλος. Ο φάκελος έχει σύμφωνα με πληροφορίες μελετηθεί από την επιτροπή της Ανεξάρτητης Αρχής Παραπόνων κατά της Αστυνομίας και έχει παραδοθεί σε μέλος της επιτροπής ο οποίος θα λειτουργήσει ως επόπτης ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσο χρήζει οποιασδήποτε συμπλήρωσης.

Ακολούθως θα διαβιβαστεί στο Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει κατά πόσον εντοπίζονται ποινικά αδικήματα κατά των δύο αστυνομικών οι οποίοι είχαν εμπλοκή στην υπόθεση.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 18 Ιανουαρίου όταν , η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, μετέβαινε πεζή προς το Σχολείο για να πάρει το παιδί της και ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο με δύο αστυνομικούς χωρίς στολή, κατέβηκαν και της ζήτησαν ταυτότητα για εξακρίβωση στοιχείων. Όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει μαζί της οποιοδήποτε στοιχείο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητα της και αφού δεν μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά τη συνέλαβαν. Όταν πέρασαν έξω από την οικία της, τους κάλεσε να κατεβούν για να δουν τα στοιχεία της. Οι αστυνομικοί την κατέβασαν, και προφανώς, αντιλαμβανόμενοι το λάθος που έκαναν, την άφησαν ελεύθερη, όμως η γυναίκα εμφανώς ενοχλημένη από το περιστατικό κατήγγειλε το γεγονός στην πρεσβεία της χώρας της και την Αστυνομία.