Παρουσίαση του πρώτου στην Κύπρο πολυτελούς θέρετρου ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων
Παρουσίαση του πρώτου στην Κύπρο πολυτελούς θέρετρου ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 η εταιρεία EVENINGFALL INVESTMENTS LTD διοργάνωσε  Gala Dinner στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία για την παρουσίαση του πρώτου στην Κύπρο πολυτελούς θέρετρου ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων με την ονομασία

EDEN SENIORS RESORT

WELLNESSREHABILITATION

Την εκδήλωση  τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας  Κος Νίκος Αναστασιάδης. Το όνομα “Eden Resort” έρχεται για να σφραγίσει την ποιότητα της διαμονής και να προσφέρει το καλύτερο πλάνο για αυτούς που αναζητούν μια ήρεμη ζωή.

Η δημιουργία ενός πολυτελούς  θέρετρου που να τιμά  και να  σέβεται την τρίτη ηλικία μέσα από σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδική περιποίηση, ποιοτικές δραστηριότητες και εξειδικευμένο προσωπικό αποτελεί την σφραγίδα της εταιρείας.

Το θέρετρο μπορεί να φιλοξενήσει εκατό και πλέον διαμένοντες  σε χώρους για τις απαιτήσεις και ανάγκες του καθενός.

Το κέντρο διαθέτει  γιατρούς, νοσηλευτές και φροντιστές άρτια εκπαιδευμένους για να προσφέρουν  τις υπηρεσίες  και την βοήθειά τους όλο το 24ωρο.

Στόχος των εμπνευστών του έργου είναι να δώσουν άλλο ένα δυνατό κίνητρο για  ποιοτικό τουρισμό στο νησί μας. Αποτελεί πρωτότυπο θέρετρο, μοναδικό στο είδος του, τόσο στην Κύπρο όσο και στις όμορες χώρες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, δύναται να φιλοξενήσει πέρα από τους Κυπρίους, και άτομα τρίτης ηλικίας από το εξωτερικό, τα οποία επιθυμούν να απολαύσουν τις παροχές του εν λόγω θερέτρου.

Εμπνευστές του έργου είναι ο Samir Hijazi  από τον Λίβανο και ο κ. Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος,  συνιδρυτές  της εταιρείας  EVENINGFALL INVESTMENTS LTD, η οποία εδρεύει στην Κύπρο από το έτος 2015.

eden.jpg


Top News