Περί ...γύρων!

Δεν παρατάμε τους αγώνες  χωρίς δικαιολογία ,ακόμα και αν έχουν σχέση με μητέρες και αδελφές…προισταμένες ζαλισμένες από το πολύ ξενύχτι!

Αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αυτού του τόπου μέρα και νύχτα….

Από το πρωί ξημέρωμα, μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα, ως την στιγμή που αρχίζουν οι μεταμεσονύχτιες ραδιοφωνικές εκπομπές και βγαίνουμε στα ραδιόφωνα του κόσμου …για μια αφιέρωση σε ζώντες και κεκοιμημένους….

Βγαίνουμε για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μας σκέφτηκαν στα γενέθλια μας οι φίλοι των έπεων πτερόεντων και να ζητήσουμε να ακούσουμε τα γενέθλια του Μπικάκη για την… «προχώ» ζωή που του χρεώσανε!!!

Πάνω από όλα ο αγώνας ο οποίος συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα ..μποτοξαρισμένα η μη!

Για την Κύπρο ρε………

Αγώνας είναι  αυτός ο οποίος διεξάγεται με σθένος αυτή ταύτη τη στιγμή- και δεν γνωρίζει κανείς αν θα αφήσει εποχή- για να περάσουν όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι για την προεδρία αυτού του κράτους στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Μην διανοηθείτε εσείς υποψήφιοι του πρώτου γύρου, να σκεφτείτε τον δεύτερο γύρο με κοτόπουλο η με βοδινό γιατί ο κόσμος νηστεύει δις την εβδομάδα και θα σκανδαλιστεί!!!  Αγωνίζονται λοιπόν οι υποψήφιοι μας για ένα δεύτερο και τελευταίο γύρο…! Ονειρεύονται να αλλάξουν τα πάντα και υπόσχονται σε αυλές και σε πλατείες –όχι της ελευθερίας  γιατί ακόμα δεν ολοκληρώθηκαν τα έργα .Χρειάζεται και εδώ ένας ακόμα…γύρος mix εργασιών αυτή τη φορά- την έλευση της αλλαγής ή της συνέχισης μιας πορείας με success story!

Τούτο το success story ,φέρνει στο νου μου το love story έναν πράμα!!

Ένα Love Story ..που μετά τα κουρέματα και τα ξυρίσματα ,και μετά από πολλούς και δύσκολους αγώνες με πολλούς γύρους διαφόρων γεύσεων και πολλών θερμίδων καταφέραμε  και φτάσαμε σε …χρηστές διοικήσεις, σε πάταξη της διαφθοράς , και που πολιτική ηγεσία και λαός άνοιξαν διαύλους επικοινωνίας μεταξύ τους, αφήνοντας στο παρελθόν μίση και πάθη…προσδοκώντας μάλιστα Ανάσταση Πατρίδας ..και ζωή του μέλλοντος σε ελεύθερα πάτρια εδάφη!

Για να πούμε και του στραβού το δίκαιο ήταν ένα αληθινό love story…το οποίο συγκλόνισε κυρίως ,τις μητέρες ,τις αδελφές αλλά και τους συγάμπρους!!

Και έτσι ..όλοι μαζί ενωμένοι και ποτέ νικημένοι ..ζούμε τον έρωτα μας!

Συγκλονίστηκε και ο Ερντογάν σε βαθμό που τρόμαξε όταν οπαδός του πήγε να τον αγκαλιάσει ξαφνικά, για να του δείξει την αγάπη του…..

Όλοι λοιπόν οι γύροι που θα ακολουθήσουν να εμφανίζονται στη οθόνη του μυαλού σας  αυτές τις μέρες  είναι προιόν πληρωμένης πολιτικής διαφήμισης!

Διάγουμε γιορτινές μέρες και όλοι οι υποψήφιοι όλων των γύρων,  θυμήθηκαν εμάς, με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια που διαθέτει η ελληνική γλώσσα!

Ευχές και προσευχές έδιναν και έπαιρναν , μέρα και νύχτα!

Μας θυμήθηκαν οι αρχηγοί και συναρχηγοί ,οι οποίοι σκέφτηκαν να μας εκφράσουν τα ευγενικά τους αισθήματα….

Και εμείς κλαίγαμε από χαρά…καταναλώναμε τα απαλά  χαρτομάντηλα με τη σέσουλα τα οποία αγοράσαμε επειδή μας άρεσε η διαφήμιση …!

Τελευταίες ημέρες της χρονιάς και κάνουμε τους δικούς μας απολογισμούς…

Ποιοι μας πλήγωσαν και ποιοι μας έκαναν να χαρούμε…

Ας γίνουμε πιο προσεκτικοί με τη νέα χρονιά και ας κάνει ο καθένας το γύρο του θριάμβου όπως ακριβώς του αξίζει χωρίς παρωπίδες και πρέπει!

Καλή χρονιά!

Top News