Αθλητικά


Πετεβίνος: «Ότι γίνει στην Κύπρο φταίει ο ΑΠΟΕΛ»
Πετεβίνος: «Ότι γίνει στην Κύπρο φταίει ο ΑΠΟΕΛ»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛΝεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας ενώ τοποθετήθηκε για τις περιπτώσεις των Βιέιρα, Καρλάο και Κούσουλου.

Αναλυτικά:

Για τον Ούγκο Βιέιρα…  

«Είναι από τα πολλά ονόματα που έχουν παρελάσει. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, δεν έχει βάλει υπογραφή, απλά είναι ένα όνομα που έχει περάσει. Αυτή τη στιγμή σε τέτοια φάση, να φτάσουμε στο σημείο να συζητούμε με ποδοσφαιριστές είναι κάτι έχουμε κάνει πάνω από 5-6 φορές. Δεν πρέπει να συγχύζουμε το θέμα με το ότι πρέπει να πάρουμε επιθετικό μέχρι να πάμε στην Πολωνία. Θέλουμε να έρθει στην ομάδα και να δώσει το κάτι παραπάνω. Ήδη έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς, όπως οι Ποτέ και Ντελατόρε. Είναι διάφορες ανοιχτές περιπτώσεις».

Για τον Καρλάο…

«Εδώ και δέκα μέρες ακούμε ότι είναι κλειστός. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία, δεν υπάρχει τίποτα».

Για τον Κούσουλο…  

«Το επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πει κάτι. Η επίσημη Νέα Σαλαμίνα είπε ότι δεν έχει γίνει κάτι. Το είπα και άλλες φορές, πως για ότι γίνει στην Κύπρο, φταίει ο ΑΠΟΕΛ. Θέλει κάποιος να προωθήσει κάτι, βάζει τον ΑΠΟΕΛ στη μέση. Στη φημολογία είμαστε πρώτοι».

Για το θέμα των αποχωρήσεων…  

«Ο προπονητής θέλει να πάρει περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών στην Πολωνία. Έχουμε 25 ποδοσφαιριστές, ενώ θα γίνουν 30. Ο προπονητής δεν θέλει να έχει περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές +3 τερματοφύλακες. Ποτέ δεν ξέρει τι θα συμβεί. Δεν θα πάρει κάποιους μαζί του στην Πολωνία».