Καλή Ζωή


Ποιες χώρες προτιμούν για να περάσουν τα Χριστούγεννα τους οι Κύπριοι;
Ποιες χώρες προτιμούν για να περάσουν τα Χριστούγεννα τους οι Κύπριοι;

Αρκετοί είναι οι Κύπριοι που επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εκτός του νησιού, με κορυφαίο προορισμό την Ελλάδα.

Του Στέλιου Χαραλάμπους 

Μιλώντας στο OMEGAlive o πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA) Βασίλης Σταματάρης, ανέφερε ότι, αυξήθηκαν οι Κύπριοι που επιλέγουν να περάσουν τα Χριστούγεννα εκτός Κύπρου.

Κληθείς να αναφερθεί στους κορυφαίους προορισμούς των Κυπριών ο Βασίλης Σταματάρης επεσήμανε πως πρώτη στις  προτιμήσεις είναι η Ελλάδα ,ακολουθεί το Λονδίνο ενώ αύξηση παρουσίασαν τα ταξίδια των Κυπρίων και σε προορισμούς όπως  Πράγα, Βουδαπέστη, Ρουμανία και ευρύτερα στην Ευρώπη.

Όπως σημείωσε ο Βασίλης Σταματάρης,  τις μέρες των γιορτών οι Κύπριοι δεν επιλέγουν μακρινούς  προορισμούς  αλλά ολιγοήμερες αποδράσεις στην Ευρώπη.  

Τσουχτερές οι τιμές για Πρωτοχρονιά

Όσον αφορά τους πιο αυθόρμητους που ίσως έμειναν την τελευταία στιγμή για να προγραμματίσουν κάποια απόδραση τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ανέφερε ότι οι τιμές είναι  σε υψηλά επίπεδα τονίζοντας ότι είναι ότι χειρότερο να μένουν την τελευταία στιγμή για να διευθετήσουν κάποιο ταξίδι.