​Ποιος αγκαλιάζει ποιον; Η φωτογραφία που διχάζει το διαδίκτυο
​Ποιος αγκαλιάζει ποιον; Η φωτογραφία που διχάζει το διαδίκτυο

Μια φαινομενικά αθώα φωτογραφία ενός ζευγαριού που αγκαλιάζεται έχει δημιουργήσει πανικό στο Twitter επειδή κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ποιος.

Με την πρώτη ματιά, η εικόνα δείχνει δύο άτομα, το ένα καθισμένο και το άλλο να στέκεται, Ο ένας φοράει μπλε πουκάμισο, λευκό τζιν και τακούνια και ο άλλος ένα ροζ καρό πουκάμισο.

Αλλά κοιτάζοντας κανείς προσεκτικά, είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσει ποιος στην πραγματικότητα φοράει τι – ο άνδρας με τα κοντά μαλλιά και τα τακούνια είναι όρθιος ή κάθεται;

Η ερώτηση έχει προκαλέσει πανικό στους χρήστες του Twitter, από τη στιγμή που κάποιος ανάρτησε την εικόνα με την λεζάντα «Στην αρχή νόμιζα ότι αυτός φοράει τακούνια».

Οι προβληματισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να μπαίνουν στη συζήτηση, με αποτέλεσμα να έχουν μοιραστεί σε δύο στρατόπεδα.

Εκείνοι που επιμένουν πως ο άνδρας με τα κοντά μαλλιά φορά τακούνια και οι άλλοι που είναι σίγουροι πως η κοπέλα με τα μακριά μαλλιά σκύβει και αγκαλιάζει τον φίλο της. «Μπορείς να δεις πως ακουμπά το κεφάλι της στον ώμο του» γράφει ένας και κάποιος άλλος προσθέτει έξαλλος: «Θέλεις να μου πεις δηλαδή πως έχει έναν τόσο μακρύ λαιμό και πως το κεφάλι του φτάνει μέχρι εκεί; Έλα τώρα».

Κάποιοι πάντως ήταν τόσο αποφασισμένοι να βρουν λύση, υποδεικνύοντας τους ανθρώπους να γυρίσουν λίγο το κινητό τους με διαφορετικούς τρόπους ή ακόμη κι ανάποδα.

Τελικά, η εικόνα γίνεται σαφής. Η κοπέλα είναι αυτή που στέκεται όρθια και κλίνει προς τον ώμο του άνδρα.

Πηγή: iefimerida.gr