Υγεία


​Προβλήματα στο Καρδιολογικό ΓΝ Πάφου από μετακινήσεις νοσηλευτών - Προειδοποιεί ο Διευθυντής
​Προβλήματα στο Καρδιολογικό ΓΝ Πάφου από μετακινήσεις νοσηλευτών - Προειδοποιεί ο Διευθυντής

Θέμα μετακίνησης νοσηλευτών από την καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εγείρει ο Διευθυντής της κλινικής Ιωσήφ Μουτήρης και προειδοποιεί για προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της.

Ο κ. Μουτήρης αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, πως μετά από ενημέρωση της οποίας έτυχε χθες από την Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου  Πάφου, ειδοποίησε την μία εκ των δύο νοσηλευτών να μην μεταβεί σήμερα στο καρδιολογικό εργαστήρι αλλά σε άλλο ιατρείο του Νοσοκομείου για εργασία.

«Οι αιφνιδιαστικές μετακινήσεις είναι συχνό φαινόμενο», αναφέρει και επισημαίνει πως και πριν από λίγο χρονικό διάστημα το ίδιο αιφνιδιαστικά μετακινήθηκε άλλη νοσηλεύτρια από το καρδιολογικό του ΓΝ Πάφου, στον αξονικό τομογράφο.

Ο κ. Μουτήρης σημειώνει πως αντιλαμβάνεται το  γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει  με τον αριθμό νοσηλευτών στο ΓΝ Πάφου, εντούτοις, αναφέρει,  η τήρηση κάποιων βασικών κανονισμών, επιβάλλεται για να διαφυλαχτεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου και η ασφάλεια των ασθενών.
 

Top News