Οικονομία


ΠτΔ: Έχουμε δημιουργήσει στέρεες βάσεις για περαιτέρω πρόοδο στην Οικονομία
ΠτΔ: Έχουμε δημιουργήσει στέρεες βάσεις για περαιτέρω πρόοδο στην Οικονομία

Έχουμε δημιουργήσει στέρεες βάσεις για να υπάρξει περεταίρω πρόοδος της οικονομίας, σημείωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι έχουν επιλυθεί αρκετά προβλήματα, όμως ακόμη υπάρχουν, σημειώνοντας με έμφαση ότι «παραλάβαμε χάος και νοικοκυρέψαμε την οικονομία».

Μιλώντας για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ο Πρόεδρος σημείωσε ότι είναι ένα σημαντικό πρόβλημα στον τραπεζικό,  εκφράζοντας παράλληλα την ετοιμότητα της Κυβέρνησης  να θεσμοθετήσει την οποιαδήποτε νομοθεσία αφού το αποφασίσει η Κεντρική Τράπεζα.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις για τις παροχές, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης , τόνισε ότι  εκείνοι  υπόσχονται τις παροχές, εμείς έχουμε τα αποθέματα να δώσουμε τις παροχές , αν δεν κάναμε τίποτα, θα μας κατηγορούσαν ότι αφήσαμε τα προβλήματα, σημείωσε με νόημα ο κ. Αναστασιάδης.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος μέσα από τις παροχές επιστρέφουμε στους πολίτες πλεόνασμα από τον κρατικό προϋπολογισμό και νιώθω περήφανος  πρόσθεσε γιατί μια χρεοκοπημένη οικονομία σήμερα στέκει στα πόδια της.

Γάγγραινα  η γραφειοκρατία στη Δημόσια Υπηρεσία

Η γραφειοκρατία εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Δημόσια Υπηρεσία με τον Πρόεδρο να δηλώνει την απογοήτευση του ενώ επέρριψε ευθύνες στη Βουλή για τη μη ψήφιση ορισμένων προτάσεων της Κυβέρνησης  που στόχο είχαν όπως ανέφερε τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Υπηρεσίας.  


Top News