Αστυνομικά


Στη δικαιοσύνη στις 19 Απριλίου ο φυγόδικος για υπόθεση έκδοσης του στις ρωσικές αρχές
Στη δικαιοσύνη στις 19 Απριλίου ο φυγόδικος για υπόθεση έκδοσης του στις ρωσικές αρχές

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα   ο 38χρονος φυγόδικος ο οποίος συνελήφθη στην Τάλα της Επαρχίας Πάφου στις 3 Αυγούστου του 2017.

Ο 38χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απάτης, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης χρημάτων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Δικαστήριο όρισε εκ νέου την υπόθεση   για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας έκδοσης του 38χρονου στις ρωσικές αρχές την 19η Απριλίου του 2018 και διέταξε όπως ο 38χρονος, ο οποίος καταζητείτο από τις ρωσικές αρχές για αδικήματα απάτης, παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Ο  38χρονος που άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα για αποφυλάκιση του επικαλούμενος το κίνδυνο που διατρέχει αλλά και για να έχει δίκαια δίκη στην πατρίδα του, ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτός καταζητείτο από τις ρωσικές αρχές για απάτες που διαπράχθηκαν το 2010 με 2011 

Ως ιδιοκτήτης εταιρείας στη Ρωσία, αυτός  φέρεται να ξεγέλασε 23 υποψήφιους αγοραστές από τους οποίους απέσπασε το χρηματικό ποσό των 314.059 ευρώ με σκοπό να ανεγείρει διαμερίσματα. Μέχρι σήμερα, όπως διαφάνηκε, δεν έχει προβεί στην ανέγερση αυτών των διαμερισμάτων.

Top News