Αστυνομικά, Κόσμος


Συγκλονίζει το δράμα 16χρονης που πιάστηκε στα πλοκάμια των εμπόρων ναρκωτικών
Συγκλονίζει το δράμα 16χρονης που πιάστηκε στα πλοκάμια των εμπόρων ναρκωτικών

Άλλο ένα χαστούκι στην κυπριακή κοινωνία. Άλλο ένα ηχηρό καμπανάκι στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Ένα 16χρονο κορίτσι στον κυκεώνα των σκληρών ναρκωτικών, ένα 16χρονο παιδί που έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία αλλά και την κοινωνία με τις συνεχείς εξαφανίσεις της. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σοκάρουν. 

Το κορίτσι φιλοξενείται σε στέγη ανηλίκων και όμως πολλές ήταν φορές που εξαφανιζόταν και εντοπιζόταν αργότερα υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Την περασμένη Παρασκευή, η 16 χρονη για άλλη μια φορά εξαφανίστηκε και εντοπίστηκε σε σπίτι με αλλοδαπούς και πάλι υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ το Σάββατο στην ίδια ακριβώς κατάσταση λογομάχησε με δύο ανήλικες που φιλοξενούνται στην ίδια στέγη, τις ξυλοφόρτωσε και στέλλοντας τις στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Ξημερώματα Κυριακής για άλλη μια φορά χάνονται τα ίχνη της και εντοπίζεται σε χωράφι στην Κοκκινοτριμιθιά και πάλι υπό την επήρεια των ναρκωτικών. 

Μετά από χρόνια προσπαθειών, η αρχή αντιμετώπισης εξαρτήσεων ανακοίνωσε μέσα από το ΟΜΕΓΚΑ τη δημιουργία της κλειστής θεραπευτικής κοινότητας για ανήλικους, ένα έργο ωστόσο στο οποίο φαίνεται ότι άλλες υπηρεσίες δεν θέλησαν να ενισχύσουν. 


Top News