Αστυνομικά


Θανατηφόρο Λεμεσού: Ο 20χρονος Μαρίνος ο οδηγός της μοτοσικλέτας
Θανατηφόρο Λεμεσού: Ο 20χρονος Μαρίνος ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για το τροχαίο που σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής στη Λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό, όπου έχασαν τη ζωή τους ο 24χρονος Νικόλας Περίκος και ο 20χρονος Μαρίνος Κωνσταντίνου. 

Ο Μαρίνος και ο Νικόλας, έχασαν τη ζωή τους, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους φίλους τους, αλλά και το Παγκύπριο, το οποίο πάγωσε στο άκουσμα της νέας τραγωδίας. 

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1.40π.μ, της Κυριακής, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος. Ακολούθως προσέκρουσε διαδοχικά σε πάσσαλο φωτισμού και σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Όπως προκύπτει, από μαρτυρίες που έχει εξασφαλίσει η Αστυνομία, οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν ο 20χρονος Μαρίνος Κωνσταντίνου, ενώ συνεπιβάτης ο 24χρονος Νικόλας Πέρικου.

Μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, αναφέρει ότι η μοτοσικλέτα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, ενώ όπως σημειώνεται στη συνέχεια, η μοτοσικλέτα έριξε ταχύτητα σε στροφή, όπου προφανώς έγινε αντιληπτό ότι η μοτοσικλέτα είχε ξεφύγει του χειρισμού.

Δυστυχώς οι δύο νεαροί δεν έφεραν προστατευτικά κράνη γεγονός που φαίνεται να απέβη μοιραίο, αφού τα θανατηφόρα χτυπήματα τους ήταν στο κεφάλι.

Οι δύο φίλοι έφευγαν από νυχτερινή διασκέδαση. Βρίσκονταν με φίλους τους σε μπαράκι της περιοχής λίγη ώρα προηγουμένως.

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται ότι αυτός ήταν και ο λόγος του θανάτου τους» είπε ο κύριος Καφάς σε δηλώσεις στη σκηνή του δυστυχήματος.