Αστυνομικά


Θάνατος 46χρονης στην Πάφο – Στις Κεντρικές μέχρι τη δίκη ο 27χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ
Θάνατος 46χρονης στην Πάφο – Στις Κεντρικές μέχρι τη δίκη ο 27χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου παρέπεμψε τον 27χρονο ιδιοκτήτη των σκυλιών ράτσας ροτβάιλερ το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Αυτό αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο μετά από πολύωρη διαδικασία λόγω ένστασης της υπεράσπισης στο θέμα της κράτησης του 27χρονου μέχρι τη δίκη, αποφάσισε τελικά όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Η σημερινή διαδικασία ακολούθησε τις καταιγιστικές εξελίξεις της περασμένης Παρασκευής γύρω από την τραγωδία με την Βουλγάρα εργάτρια. 

Ενώ τη μέρα εκείνη η Αστυνομία ανέμενε την απόφαση του δικαστηρίου για την ικανοποίηση του αιτήματος που κατέθεσε την προηγούμενη για ανανέωση της εξαήμερης κράτησης του υπόπτου, τελικά προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον του 27χρονου, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.
 
Σημαντικές ήταν οι εξελίξεις της συγκεκριμένης ημέρας και στο θέμα της αναζήτησης των δύο σκύλων του υπόπτου που εξαφανίσθηκαν μετά τον θάνατο της Μίλκοβα. Η ανεύρεση ενός ροτβάιλερ σε χωράφι στην Αναρίτα, είχε ως αποτέλεσμα της νεκροψίας που ακολούθησε να αποκαλυφθούν τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι του ζώου, εξαιτίας των οποίων εικάζεται ότι πιθανό να πρόκειται για ένα από τα δύο ροτβάιλερ που αναζητούνται. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν τελεσίδικες γνωματεύσεις για το γεγονός αυτό, με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών αναλύσεων που γίνονται στη Λευκωσία ώστε να ταυτοποιηθεί η ύπαρξη DNA από τη νεκρή γυναίκα στο σκύλο.

Έρχεται καθηγήτρια ιατροδικαστικής από την Ελλάδα - Θα αποφασίσει για 5η νεκροτομή 

Παράλληλα, η Τετάρτη θα σημάνει και τον επίλογο στη μετά θάνατον ταλαιπωρία της Πετρούνα Μίλκοβα. H καθηγήτρια ιατροδικαστικής της Ελλάδας, Χαρά Σπηλιοπούλου που μετακάλεσε η Εισαγγελία και φθάνει αύριο στην Κύπρο για τον σκοπό αυτό, θα προχωρήσει την Τετάρτη σε εξετάσεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. 

Αν, αντιθέτως η δρ. Σπηλιοπούλου αποφασίσει ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε νέα νεκροτομή επί της σωρού της Πετρούνα Μίλκοβα, αυτό θα γίνει την Τετάρτη.
 

Top News