Αστυνομικά


Θάνατος βρέφους: Υπό κράτηση ο πατέρας μέχρι τη δίκη
Θάνατος βρέφους: Υπό κράτηση ο πατέρας μέχρι τη δίκη

Υπό κράτηση μέχρι την παραπομπή των γονέων στο Κακουργιοδικείο στις 18 Απριλίου, θα παραμείνει ο  πατέρας του τρίμηνου βρέφους που πέθανε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.

Αυτό αποφάσισε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του οποίου προσήχθη εκ νέου σήμερα ο κατηγορούμενος.

Η Αστυνομία ζητούσε την παραμονή του πατέρα υπό κράτηση ώστε να διασφαλισθεί η παρουσία του στο Κακουργιοδικείο στις 18 Απριλίου και η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Οι Ρουμάνοι γονείς του τραγικού βρέφους παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Κακουργιοδικείο που θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τον πατέρα του βρέφους, ο οποίος παραπέμπεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης. Η μητέρα του τρίμηνου βρέφους παραπέμπεται με τη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Η μητέρα του βρέφους αποφασίσθηκε να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την 18η Απριλίου υπό περιοριστικούς όρους. Υποχρεούται συγκεκριμένα στην υπογραφή εγγύησης 70 χιλιάδων ευρώ, να εμφανίζεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου μεταξύ 7.00-9.00μμ, να παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και να τοποθετηθεί το όνομα της στη λίστα των προσώπων των οποίων η έξοδος απαγορεύεται από την Κύπρο.
Top News