Αθλητικά


ΘΥΡΑ 3: «Οι παλμοί άρχισαν να ανεβαίνουν»
ΘΥΡΑ 3: «Οι παλμοί άρχισαν να ανεβαίνουν»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ αναφέρονται στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και δηλώνουν ικανοποιημένοι με την μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών από την ομάδα τους.

Αναλυτικά

Κίτρινοι Λέοντες η συλλογή βαθμών που έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα μας είναι αρκετά ικανοποιητική και βρίσκεται στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα. Η αγωνιστική δράση ξεκινά σήμερα με τον αγώνα κυπέλλου με την αγία νάπα η ώρα 18:00 στο στάδιο Γ.Σ.Ζ. Το αλητολίμανο θα βρεθεί στο πλάι της για να την ενισχύσει με τους παλμούς της ΘΥΡΑΣ 3 για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Οι παλμοί άρχισαν να ανεβαίνουν και τα μυαλά να μπαίνουν στους ρυθμούς του ντέρμπι με τα καλομαθημένα βουτυρόπαιδα της φλωρόπολης τη Δευτέρα η ώρα 20:00. Ανέκαθεν τους υποδεχόμαστε με την ¨καλύτερη¨ φιλοξενία, πόσο μάλλον τώρα που αναμένουμε και τον μεγάλο κλέφτη. Για τους πορτοκαλί βελουδένιους βουτηροχλεχλέδες αφήνουμε την φαντασία τους να τους ταξιδέψει. Το άγχος σας ξεκινά λίγο πριν την χοιροκοιτία, οι κρίσεις πανικού αρχίζουν στο πρώτο ράουντ απάουτ και τα καρδιακά σας μόλις μπείτε στο πιο σκοτεινό λιμάνι. Φορέστε τα αθλητικά σας παπουτσάκια, πιάστε που τον παπάκι σας 100 ευρώ, βάρτε τις αντιολισθητικές αλυσίδες μες το αυτοκίνητο και ελάτε πισινή πισινή.

Ο Σ.Υ.Φ.ΑΕΛ θα ξεκινήσει τα γλέντια από το Σαββάτο το βράδυ στον σύνδεσμο μας στον Εναέριο με άφθονο ποτό και φαγητό. Την Δευτέρα ξεκινάμε από νωρίς να ζαλίζουμε τα μυαλά μας και να τα ποτίζουμε με τις κίτρινες ουσίες μέχρι την ώρα που θα βρεθούμε στα τσιμέντα της ΘΥΡΑΣ 3. Η ώρα 15:00 το πάρτι θα κορυφωθεί στην σπηλιά του Εναερίου με εκπλήξεις που θα τρελάνουν και θα προετοιμάσουν τα ξωτικά για ακόμη μία οπαδική παράσταση. ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΛΟΙ μέχρι τις 17:00 να βρίσκονται στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ για να ξεκινήσουμε την μεγαλειώδη πορεία που θα πνίξει την ΛΕΜΕΣΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ 90’ ΛΕΠΤΑ το Τσίρειο να γίνει ΚΟΛΑΣΗ.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό θα συνεχίζονται μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και μέσα Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην διάθεση του ΑΕΛΙΣΤΑ. Επίσης συνεχίζεται η συλλογή παπουτσιών και άλλον χειμωνιάτικων ρουχισμών για τον καταυλισμό στην Κοφίνου στους δύο μας συνδέσμους μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μερικά σημεία από την ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ αφαιρέθηκαν


Top News