Κόσμος


Το απίστευτο γράμμα 6χρονου στον Αγιο Βασίλη - «Η ζωή σου είναι άδεια»
Το απίστευτο γράμμα 6χρονου στον Αγιο Βασίλη - «Η ζωή σου είναι άδεια»

Τα περισσότερα παιδάκια αγαπούν το Αγιο Βασίλη και περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα για να στείλουν το γράμμα τους και να πάρουν το δώρο τους.

Ωστόσο, ένας 6χρονος από την Ουάσινγκτον φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για τον Αγιο. Στο γράμμα που του έστειλε του του λέει πως η ζωή του καλόκαρδου Αγιου είναι «άδεια» και πως δεν έχει ιδέα για το εάν ο ίδιος ήταν καλό ή κακό παιδί.

«Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο», γράφει το παιδί. 

Το γράμμα, βέβαια, κλείνει με τον 6χρονο να γράφει «Με αγάπη», ωστόσο, στη συνέχεια σημειώνει: «Δεν σου λέω τ' όνομά μου».

«Ο 6χρονος δύσπιστος γιος μου έπρεπε να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη στο σχολείο. Και το έκανε...» έγραψε η μητέρα του Σάρα Μακάμον, αναρτώντας μια φωτογραφία της επιστολής στο Twitter. 

Το γράμμα έγινε viral με κάποιους χρήστες να ενθουσιάζονται με το σκεπτικό του 6χρονου και άλλους να ανησυχούν για τα λεγόμενά του περί μπελάδων. Τότε η Μακάμον τους καθησύχασε γράφοντας: «ΥΓ. Οι "μπελάδες" στη ζωή του; Ο αδελφός του. Μην καλέσετε την πρόνοια. Πιστέψτε με, το διασκεδάζει πολύ».

Πηγή: iefimerida.gr 

Top News