Το CIM επιλέγηκε σαν το πρώτο μέλος από την Κύπρο στο The Accreditation Council
Το CIM επιλέγηκε σαν το πρώτο μέλος από την Κύπρο στο The Accreditation Council

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το πρώτο μέλος από την Κύπρο στο The Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, επιλέγηκε από το The Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) σαν πλήρες μέλος ενός από τους κορυφαίους Συνδέσμου Business Schools ανά το παγκόσμιο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το CIM είναι το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα από την Κύπρο που γίνεται μέλος και ότι με αυτή την διάκριση το CIM είναι πλέον μέλος στους κορυφαίους 12 Διεθνείς Συνδέσμους Ανώτατων Ιδρυμάτων.

Το Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) είναι ένας κορυφαίος εξειδικευμένος φορέας διαπίστευσης για την επιχειρηματική εκπαίδευση που υποστηρίζει, γιορτάζει και ανταμείβει την αριστεία της διδασκαλίας. Ο σύλλογος αγκαλιάζει τις αρετές της διδασκαλίας της αριστείας και δίνει έμφαση στους μαθητές ότι είναι απαραίτητο να μάθουν.

Το ACBSP πιστοποιεί επιχειρηματικά, λογιστικά και επιχειρηματικά προγράμματα στο επίπεδο των συνεργατών, του απολυτηρίου, του μεταπτυχιακού και του διδακτορικού διπλώματος παγκοσμίως. Αναγνωρισμένη από το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (CHEA) το 2001 και πάλι το 2011, το ACBSP ήταν η πρώτη που προσέφερε εξειδικευμένη διαπίστευση σε όλα τα επίπεδα.

fdxgf.JPG

Το ACBSP προωθεί τη συνεχή βελτίωση και αναγνωρίζει την αριστεία στη διαπίστευση των προγραμμάτων εκπαίδευσης των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Το ACBSP αναγνωρίζει τη σημασία της επιστημονικής έρευνας και έρευνας και πιστεύει ότι τέτοιες δραστηριότητες διευκολύνουν τη βελτίωση της διδασκαλίας. Τα θεσμικά όργανα ενθαρρύνονται έντονα να επιδιώξουν μια λογική αμοιβαία επωφελή ισορροπία μεταξύ της διδασκαλίας και της έρευνας. Επιπλέον, το ACBSP ενθαρρύνει τη συμμετοχή των σχολών στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο για να βελτιώσει την ποιότητα της διδασκαλίας στην τάξη και να συμβάλει στην εκμάθηση των μαθητών.

Κάθε ποιοτικό επιχειρηματικό πρόγραμμα παγκοσμίως είναι διαπιστευμένο. Στο επίκεντρο του ACBSP είναι το όραμα της αναγνώρισης κάθε ποιοτικού επιχειρηματικού προγράμματος παγκοσμίως. Το όραμα αυτό προσελκύει και ενώνει μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που είναι αφιερωμένη στη βελτίωση της ποιότητας των σχολών επιχειρήσεων και προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο και τελικά στη βελτίωση της πρακτικής των επιχειρήσεων σε κάθε βιομηχανία και χώρα σε όλο τον κόσμο.

Το ACBSP προσφέρει προγράμματα, υπηρεσίες και μια διαδικασία διαπίστευσης που επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διδασκαλία της αριστείας και των αποτελεσμάτων των σπουδαστών. Και επειδή πιστεύουν ότι η επιτυχία τους καθοδηγείται από την επιτυχία των μελών τους, ευθυγραμμίζουν αυτά τα προγράμματα και τη διαδικασία διαπίστευσης για να καλύψουν τις ατομικές ανάγκες κάθε μέλους.

Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του ACBSP.