Αστυνομικά


Το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Νικόλα και στον 20χρονο Μαρίνο
Το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Νικόλα και στον 20χρονο Μαρίνο
Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα οι δύο άτυχοι νέοι, που έχασαν τη ζωή τους στο θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Ο 24χρονος Νικόλας Πέρικος και ο 20χρονος Μαρίνος Κωνσταντίνου έχασαν τη ζωή τους, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος. Ακολούθως προσέκρουσε διαδοχικά σε πάσσαλο φωτισμού και σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Η είδηση του νέου θανατηφόρου βύθισε στο πένθος τις οικογένειες, τους φίλους και τους γνωστούς τους, οι οποίοι σήμερα λένε το τελευταίο αντίο στους δύο νέους. 

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο Λεμεσού: Ο 20χρονος Μαρίνος ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στα Κάτω Πολεμίδια, στις 13:00, θα πουν το ύστατο χαίρε στον άτυχο 24χρονο Νικόλα. Η έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί για στεφάνια, να γίνονται εισφορές για τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πολεμίδια, ενώ, σε ανάρτηση συγγενών του στο Facebook, αναφέρουν, «Παράκληση προς όσους παραστούν στην κηδεία του Νικόλα μας να μην φορέσουν μαύρα, άλλα να φορέσουν άσπρα».

kidia.jpg

Μια ώρα αργότερα, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό, οικογένεια, φίλοι και γνωστοί θα συνοδεύσουν τον 20χρονο Μαρίνο, ο οποίος ήταν και ο οδηγός της μοτοσικλέτας, στην τελευταία του κατοικία. 

Η έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί για στεφάνια να γίνονται εισφορές στο Σύνδεσμο "Ένα όνειρο μια ευχή". 

kidia-2.jpg