Το χρώμα του καλοκαιριού !

Φτάνουμε αισίως σιγανά και ταπεινά όπως λέει και το τραγούδι στη μέση του καλοκαιριού και πράγματι συμβαίνουν πολλά….

Τρελά και καλοκαιρινά ..και ενίοτε πολιτικά και κοινωνικά!

Πάντα με φόντο μπλού και ας μην παρεξηγηθώ γιατί δεν έχει σχέση το χρώμα με τον ομφάλιο λώρο, ούτε με τον  Κοτζιά, ούτε και την Έλλάδα!!!

Αρέσει το χρώμα το μπλέ γιατι ηρεμεί ανεξάρτητα αν καμμιά φορά και εντελώς τυχαία…ξεσκίζονται οι σημαίες με αυτό το χρώμα,  σε αντίθεση με το κόκκινο το οποίο διεγείρει ,εξ ου και τα κόκκινα πανιά στις ταυρομαχίες που κάνουν τον ταύρο (όχι το ζώδιο) να τρελαίνεται, αλλά και τα κόκκινα φώτα τροχαίας τα οποία ασυνείδητοι οδηγοί τα προσπερνούν!

‘H ακόμα  τα κόκκινα χρώματα του έρωτα και της φωτιάς, αλλά και το κόκκινο χρώμα της εισβολής και της κατοχής, ως επίσης και το κόκκινο χρώμα της όποιας λύσης!!!

Έχουμε βέβαια και τον κόκκινο λαό ο οποίος ψάχνει μέσα στα δύσκολα τον υποψήφιο του ….

Είναι κάτι που θυμίζει  διαφήμιση … το Ακέλ …θέλει τον άνθρωπο του!!!

Όπως το πλυντήριο που θέλει το απορρυπαντικό του!

Ή όπως η κακοκαιρία φέρνει το κεραυνό της και μετά χάνεται στο πουθενά!

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι ο Δήσυ είναι ένα βήμα πιο μπροστά γιατί ακολούθησε έγκαιρα τη διαπίστωση του Πλούταρχου που τραγουδά ..όλα σε σένα τα βρήκα και είμαι ευτυχισμένος.. και αναφέρεται προφανώς την από στιγμή σε στιγμή , εξαγγελία του υποψηφίου του !

Όσον αφορά τον ενδιάμεσο ,εκεί γίνεται το έλα να δείς…

Οι τρείς είναι ήδη στο μοτοσυκλέτα και πορεύονται με ..ενδιάμεσες ταχύτητες με κοινό υποψήφιο αναμένοντας να γινεί το κέφι των πρασίνων αφενός και αφετέρου  ο Λιλήκας… να πορεύεται μόνος προς το παρόν!

Πάντως να πούμε και την αλήθεια αυτό το καλοκαίρι έχουμε λιώσει από λύπη γιατί είναι πολύ στεναχωρημένοι οι βουλευτές μας με τα ασήμαντα ποσά που αμείβονται σε σύγκριση με τα μεγάλα λόγια που εκστομίζουν…

Η κυρία Ερμιόνη της απέναντι πολυκατοικίας να φανταστείτε, έχει ευαισθητοποιηθεί και μαζεύει η καημένη κάποια ευρώ από τους πελάτες του μπακάλικου της γειτονιάς για να βοηθήσει την κατάσταση και τους ταλαιπωρημένους βουλευτές μας ..

Έχουν και τις ιδιωτικές τους εργασίες….πόσα να προλάβουν ..

Κατά τα άλλα έχουμε από το  Γκρανς Μοντανά  μέχρι την Κύπρο δια ζώσης! Με ενδιάμεσους σταθμούς τις καταπληκτικές ιδέες Γκουτέρες για την Κύπρο …την ευθυγράμμιση των άστρων του Άιντα, τις προτάσεις τις δικής μας πλευράς ,που δεν είναι πια στο τραπέζι ,αλλά στο διπλανό συρτάρι της κουζίνας!

Εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή… για να μην πυρποληθούμε κιόλας…χωρίς να το πάρουμε είδηση!

Ήχησαν το πρωί και οι σειρήνες …και μας έδωσαν το μήνυμα ,μηδέν στρατός μηδέν εγγυήσεις ..άρα και μηδέν λύση λένε κάποιοι …που πιθανόν να μην τις άκουσαν ...

Στα κατεχόμενα σήμερα 20 Ιουλίου ο Γιλντιριμ που μαζί με το συμπατριώτη μας Ακκιντζή θα γιορτάσουν την έλευση για διακοπές στη Κύπρο της Αισιέ…

Μεγάλη προσωπικότητα η Αισιέ!

Και μετά θα κάνουν σουβλάκια να φάνε….Όλοι μαζί!

Καλό μας καλοκαίρι …

Το χρώμα δικό σας!