Κύπρος


Υπ. Παιδείας: Σήμερα αναμένουμε το πόρισμα της έρευνας
Υπ. Παιδείας: Σήμερα αναμένουμε το πόρισμα της έρευνας

Το πόρισμα της έρευνας για τη διαρροή θεμάτων αναμένεται να έχει στα χέρια του σήμερα πριν το μεσημέρι ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού. 

Μιλώντας στο TVONE και στην εκπομπή "Πρωινά νέα", ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Καδής, ξεκαθάρισε πως η έρευνα που ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματά της θα δοθούν σήμερα, αφορούν μόνο το ατυχές συμβάν της διαρροής των θεμάτων λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων. 

"Αναμένουμε να λάβουμε το πόρισμα για να δούμε αν υπάρχουν ευθύνες και αν υπάρχουν θα αποδοθούν. Ο Γενικός Ελγκτής ερευνά μια άλλη πτυχή του θέματος. Ο Γ. Ελεγκτής ερενά αν λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας διεξήγαγαν σεμινάρια προετοιμασίας εκπαιδευτικών", τόνισε ο Υπουργός, προσθέτοντας πως το Υπουργείο θεωρεί αυτό που έγινε ήταν ένα λάθος και απαράδεχτο ολίσθημα που αφορούσε μόνο μια ημέρα. 

"Η πρακτική που ακολουθούμε είναι η ίδια με την πρακτική που ακολουθούμε στις Παγκύπριες εξετάσεις. Θα περιμένουμε το πόρισμα της απόφασης και θέλω να τονίσε πως παρά το γεγονός πως έγινε αυτό το λάθος, εμείς αντιδράσαμε άμεσα και οργανωθήκαμε". Top News