Αστυνομικά


Yπόθεση κτηνοβασίας – Για ενάμιση χρόνο κακοποιούσε σεξουαλικά πρόβατα ο 61χρονος
Yπόθεση κτηνοβασίας – Για ενάμιση χρόνο κακοποιούσε σεξουαλικά πρόβατα ο 61χρονος

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η απίστευτη υπόθεση κτηνοβασίας που είδε το φως της δημοσιότητα.

Της Νατάσας Χριστοφόρου

Η αστυνομία φόρεσε χειροπέδες χθες το απόγευμα σε 61χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα στη Χοιροκιτία.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες, όταν κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα πρόβατά του. Έκπληκτος ο κτηνίατρος, που κάλεσε για να τα εξετάσει διαπίστωσε ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση αφού έφεραν κακώσεις σε διάφορα σημεία. Όπως ανέφερε στο TVONE αστυνομική πηγή.

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας έκανε καταγγελία στην αστυνομία και τοποθέτησε κάμερες, που κατέγραψαν τις φρικιαστικές πράξεις του 61χρονου. Ωστόσο δεν μπορούσε να εξακριβωθεί η ταυτότητά του. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του 61χρονου όταν το αυτοκίνητό του θεάθηκε στην περιοχή.

Κατά την ανάκριση παραδέχθηκε ενοχή λέγοντας ότι προβαίνει σε αυτές τις ενέργειες στη συγκεκριμένη μάντρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο 61χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα να λογοδοτήσει ενώπιον δικαστηρίου. Είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της κτηνοβασίας και της πρόκλησης πόνου και ταλαιπωρίας σε ζώα που επισύρουν μέχρι και τρία χρόνια φυλάκιση. 


Top News