Αστυνομικά


Ζητούν το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα του Αποστολίδη οι Κυπριακές Αρχές
 Ζητούν το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα  του Αποστολίδη οι Κυπριακές Αρχές

Όλα τα προσωπικά αντικείμενα του Σολωμού Αποστολίδη ο οποίος δολοφονήθηκε στα κατεχόμενα τη Μεγάλη Πέμπτη (5/04), περιλαμβανομένου και του οχήματός του, ζήτησε η Κυπριακή Αστυνομία μέσω της δικοινοτικής ομάδας επαφής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» η Κυπριακή Αστυνομία επιθυμεί την επιστημονική εξέταση τόσο του οχήματος όσο και όλων των άλλων αντικειμένων που ανήκουν στο θύμα, ώστε κάποια τεκμήρια να περιληφθούν στον φάκελο της υπόθεσης, υπενθυμίζουμε ότι  το όχημα του Αποστολίδη εντοπίστηκε σε περιοχή του Καραβά, όπου μεταφέρθηκε εκεί μετά τη δολοφονία του, άγνωστο από ποιον.

Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν χρήματα, ένα μπουκάλι ουίσκι και άλλα αντικείμενα τα οποία θα εξεταστούν επιστημονικά, ώστε να διαπιστωθεί πόσοι και ποιοι είχαν επιβιβαστεί σ’ αυτό, το βράδυ της δολοφονίας.

Αξίζει  να υπενθυμίσουμε ότι ο 22χρονος παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Αποστολίδη με πέτρα γιατί προσπάθησε να τον παρενοχλήσει αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι τον είχε σκοτώσει. Ισχυρισμός που αντικρούεται με τον γεγονός ότι ο 65χρονος ήταν μερικώς καμένος και όπως εκτιμάται, επιχειρήθηκε να καεί η σορός του για να εξαφανιστούν ίχνη.

Top News